Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Töltött csirkecomb majonézes-kukoricás rizzsel

Töltött csirkecomb majonézes-kukoricás rizzsel

Hozzávalók:

6 egész csirkecomb
1 db zsemle
1-2 dl tej
5 db tojás

bors
petrezselyemzöld
pirospaprika
olaj

A zsömlét beáztatjuk a tejbe, közben 4 db tojást keményre főzünk. Egy aprító gépbe beletesszük a kinyomkodott zsömlét, a megfőtt (és természetesen meghámozott) tojást, ízesítjük sóval, borssal és petrezselyemzölddel, végül beleütünk egy (nyers) tojást. Az egészet összeaprítjuk.
A csirkecombokat besózzuk, majd a hús és a bőre között lyukat készítünk, de vigyázzunk, hogy oldalt ne váljon el a bőr a hústól! Ebbe a lyukba tömlyük a tölteléket.
Sütőpapíros tepsibe helyezzük a combokat, kicsit megöntözzük minimális olajjal, a tetejét megszórjuk egy kis borssal és pirospaprikával, majd fóliával lefedjük. Előmelegített 180 °C-os sütőben 1 órát sütjük, majd levesszük a  fóliát és további 10-15 perc alatt megpirítjuk.

Jó étvágyat!
:)