Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Hagymás-tejfölös csirke sajtbundában (kukoricás rizzsel)

Hozzávalók:

60 dkg csirkemell
1 közepes fej hagyma
1 púpos ek liszt
1 kk pirospaprika

bors
1 nagy doboz tejföl
4 gerezd fokhagyma
0,5 dl olaj
sajt
vaj

A csirkemellet szeletekre vágjuk és kivajazott tepsi aljába fektetjük. Rászórjuk a felkarikázott hagymát, majd megszitáljuk a liszt-paprika-só-bors keverékével. A tejfölbe zúzzuk a foghagymát, beleöntjük az olajat, jól összekeverjük, majd ezt is rákenjük a csirkemellekre. Ízlés szerinti mennyiségű sajtot reszelünk, ezzel fedjük be a hagymás-tejfölös csirkemellünket. 200 °C-os sütőben 30 percig sütjük fóliával lefedve, majd további 10 percig fólia nélkül, hogy rápiruljon a sajt.

Jó étvágyat!
:)